Ishte pranë vdekjes, sot është peshëngritës profesionist

Ishte pranë vdekjes, sot është peshëngritës profesionist

Zgjidh një zemër dhe mëso çfarë ju pret në të ardhmen

Një histori frymëzuese vjen nga India.

Djaloshi i quajtur, Sing Tura është padyshim shembulli perfekt se në jetë nuk duhet të dorëzohesh kurrë. 

Dy vite më parë, i riu u prek nga sëmundja Krohn. Kjo sëmundje është mjaft e rezikshme pasi prek zorrën e trashë, ka shumë dhimbje e shkakton rënie në peshë.

Sing Tura, po prekte fundin teksa shkoi vetëm 29 kg dhe të gjithë po i humbisnin shpresat.

Megjithatë ai nuk u dorëzua, nisi të hajë shumë më tepër ushqim të zgjedhur e nisi të bëjë stërvitje me ngritje peshash.

Sot, pas dy vitesh, ai është kthyer në një peshëngritës profesionist në vendin e tij dhe ka nisur të arrijë suksese njëri pas tjetrit.

COMMENTS