Ja pse duhet të flini të zhveshur çdo natë

Ja pse duhet të flini të zhveshur çdo natë

Vetëm me një përbërës shpëtoni nga thembrat e çara

Ne çdo ditë jemi të detyruar të veshim rroba, po ju duket që po i veshin pak? Pse i vishni kur flini? Mund të ju duket e çuditshme të shkoni në shtrat pa rroba, por të flini totalisht i liruar nga ato, ka shumë benifite për shëndetin tuaj, shkruan powerofpositivity.com, transmeton Gazeta Express.

Këto janë arsyet pse duhet të flini i zhveshur.

Do të bëni më mirë gjumin

Edhe pse pizhamet mund të ju duken të rehatshme për fjetje ato mund të ju pengojnë gjatë gjumit. Ato mund të ngritin temperaturën e gjumit që ju zgjon nga gjumi. Trupi ka nevojë për freski dhe temperaturë konstante, kështu që temperature nuk ju lë të bëni gjumin rehat.

Ju e lejoni trupin tuaj të frymojë lirshëm

Përderisa vazhdimisht i mbajmë rrobat veshur ne kurrë nuk i japim mundësi trupit të freskohet. Sidomos ju femra mos flini me të brendshme.

Nëse flini i zhveshur afër partnerit ju do të largoni stresin

Natyrisht kur jeni pranë personit që e doni edhe stresi largohet, por që ta largoni të tërin flini zhveshur. Është e shëndetshme.

Nëse flini i zhveshur do të humbni peshë më lehtë./Gazeta Express/

Përktheu: Merita Miftari

COMMENTS