Ja sa është plakur Imri Ahmeti për katër vite në krye të Lipjanit (Foto)

Ja sa është plakur Imri Ahmeti për katër vite në krye të Lipjanit (Foto)

E vërteta e Kryetarit Imri Ahmeti për dorëheqjen e ish-Drejtorit të Shëndetësisë

Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti, pati fituar zgjedhjet lokale të 2013-ës në një garë të ngushtë me kreun e PDK-së Shukri Buja, shkruan Ulpianapress

Imri Ahmeti u pa si shpresë e vetme, dhe njeri i cili sadopak do të kthente rregull në kryeqytet, pas ‘anarkisë’ që ishte krijuar në Lipjan.

Sidoqoftë, siç duket të jesh kryetar i Lipjanit nuk është edhe aq e lehtë, meqë për katër vite në krye të saj, i pari i Lipjanit duket mjaft i thinjur në krahasim me katër vite më parë ./Ulpianapress/

FOTO 2013

FOTO 2018

COMMENTS