Ja sa më të shpejtë janë bërë bolidët e F1 në krahasim me ato para 10 viteve [VIDEO]

Ja sa më të shpejtë janë bërë bolidët e F1 në krahasim me ato para 10 viteve [VIDEO]

Sa ka kushtuar prodhimi i iPhonit ndër vite (Foto)

Bolidët hibrid mund të mos tingëllojnë si shumë sportiv, por ata janë shumë më të shpejtë.

Formula 1 në faqen e tyre zyrtare në YouTube ka publikuar një video ku krahasohen se sa më të shpejtë janë bolidët e F1 sot krahasuar me ata para 10 viteve, transmeton Express. Ky krahasim është bërë në pistën Suzuka në Japoni ndërmjet Felipe Massa në vitin 2006 dhe Lewis Hamilton në vitin 2017.

Ndryshimi më i madh i bolidëve nga ajo kohë është kalimi nga motori 2.4-litër V8 në atë 1.6-litër V6 i lidhur me sistem hibrid.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)