Ja sa shpesh dhe çfarë filma pornografik shohin femrat

Ja sa shpesh dhe çfarë filma pornografik shohin femrat

E sulmuan me acid në fytyrë, shqiptarja poston fotot dhe jep një mesazh të rëndësishëm

Një në tre femra shohin filma pornografik së paku një herë në javë, ka gjetur studimi.
Studimi është pjesë e një projekti nga fotografja Amanda de Cadenet dhe gazeta e saj. Sondazhi ka gjetur se shumica e tyre shikojnë video porno nga telefoni, transmeton lajmi.netAmanda De Cadenet ka thënë se dëshironte të fillonte këtë projekt ngase lidhja e femrave me pornografinë ishte shumë nën hije dhe asnjëherë nuk flitej për të.Në anketë, 31% e grave kanë pranuar se shikojnë pornografi një herë në javë, ndërsa 30% të tjera kanë thënë se shikojnë disa herë gjatë javës.Të pyetura se çfarë skenash pornografike preferojnë, ato janë përgjigjur kështu:63% – Marrëdhënie seksuale në mes dy gjinive të ndryshme
44% – Marrëdhënie seksuale ndërmjet femrave
31% – Marrëdhënie seksuale me më shumë se 2 persona
28% – Marrëdhënie të vrazhda seksuale
26% – Marrëdhënie të buta seksuale
13% – Marrëdhënie seksuale ndërmjet meshkujve
13% – Të tjera.Por, këto shifra janë shumë të ulta duke i krahasuar me të meshkujve. Një sondazh i vitit 2013 flet se 32.5% e meshkujve kanë pranuar se shikojnë filma pornografik çdo ditë në krahasim me 3.8% të femrave.Shumica e femrave kanë treguar se pëlqejnë të shohin porno vetëm dhe e kanë pranuar se pornografia ka ndikuar pozitivisht në jetën e tyre seksuale.Nga të anketuarit, 70% ishin të moshës 18 deri në 34 vjeç dhe shumica nga ato ishin në marrëdhënie.

COMMENTS