Ja si duket zhvillimi ekonomik dhe bujqësia në planet e Imri Ahmetit për katër vitet e ardhshme

Ja si duket zhvillimi ekonomik dhe bujqësia në planet e Imri Ahmetit për katër vitet e ardhshme

Kryetari Ahmeti sot ka mbajtur takimin konsultativ me drejtorët e Drejtorateve Komuale

Kandidati i LDK-së për kryetar të Lipjanit, Imri Ahmeti, ke publikuar në faqen e tij të profilit në formë tabelare, duke e ilustruar me shifra, se cka përmbanë programi i tij, të cilin synon ta realizojë në katër vitet e ardhshme, në fushën e zhvillimit ekonomik të të Komunës si dhe në ate të bujqësisë. /Ulpianapress/

COMMENTS