Ja si e mbrojti Thaçi sovranitetin e Kosovës para ambasadorit spanjoll të NATO-s (Video)

Ja si e mbrojti Thaçi sovranitetin e Kosovës para ambasadorit spanjoll të NATO-s (Video)

Haradinaj në Sllovi: Vetëm zemrat e nënave të dëshmorëve e ndjenjën dhimbjen

Të premten pati paqartësi gjatë vizitës së delegacionit të lartë të NATO-s.

Ambasadori spanjoll në Aleancën veri-atlantike kishte kërkuar që liderëve kosovarë të mos u përmenden postet dhe në asnjë prej takimeve të mos marrin pjesë zyrtar të FSK-së me uniforma, njofton Klan Kosova.

Megjithatë, uniforma FSK ishte prezente me urdhër të krerëve të institucioneve.

COMMENTS