Janjeva në Counter Strike: Kaq të ngjashme janë fshati kosovar dhe ky vend i video lojës CS

Janjeva në Counter Strike: Kaq të ngjashme janë fshati kosovar dhe ky vend i video lojës CS

Në mënyrë të fshehtë atij i pëlqeni

Video lojëra Counter Strike ishte dhe vazhdon të mbetet njëra nga video lojërat më të luajtura nga të rinjtë në internet, transmeton Gazeta Metro.

Në Counter Strike ka edhe hapësira në të cilën zhvillohet loja. Njëra nga vendet më të njohura është edhe Cs Italy. Së fundi në rrjetet sociale një fotografi është bërë virale ku tregon ngjashmërinë e këtij vendi në video lojë me një pjesë të fshatit Janjevë në Lipjan.

Vendet janë thuajse të ngjashme, ku të dy kanë dy rrugica të ngushtë dhe në fund të tyre shihet edhe kisha.

Më poshtë mund ta shihni ngjashmërinë e këtyre vendeve.

COMMENTS