Japonezët ‘shfrenojnë’ fantazinë me modelet e makinave (Foto)

Japonezët ‘shfrenojnë’ fantazinë me modelet e makinave (Foto)

​Volkswagen-i goditet financiarisht nga pandemia, 415 euro humbje për veturë

Tokio Motor Show, është spektakti më i madh i prezantimit të modeleve më të reja të makinave dhe dizajneve të konceptuara për të ardhmen.
Eventi fillon mëngjesin e sotëm në kryeqytetin japonez dhe do të qëndrojë i hapur deri më datë 5 nëntor, ndërsa pritet të vizitohet nga miliona njerëz.
Publiku do të njihet me modelet më të mira dhe ato më të ‘çmendura’ të makinave, në të cilat prodhuesit japonezë kanë ‘shfrenuar’ fantazinë e tyre.

COMMENTS