Jeta në rrugët e dhunshme të Rusisë – FOTO

Jeta në rrugët e dhunshme të Rusisë – FOTO

Pamje nga avioni që ju lënë pa fjalë (Foto)

Jeta në rrugë në çdo vend mund të jetë e ashpër dhe e vështirë, por në rrugët e Rusisë shpesh është e dhunshme dhe e pafalshme.

Të paktën kjo është përshtypja që të krijohet pasi të shohësh fotot e shkrepura nga fotografi nga Moska Petr Barabakaa.

Ai thotë se gjithmonë i ka pëlqyer të realizojë foto në rrugë nga njerëz të “çuditshëm” dhe fotogaleria e realizuar nga ai është vërtetë interesante./tch

COMMENTS