“Jetimat e Ballkanit” bëjnë me shtëpi të re familjen nga Lipjani

“Jetimat e Ballkanit” bëjnë me shtëpi të re familjen nga Lipjani

Kosova dhe Shqipëria, bashkë kujtojnë eksodin e vitit 1999

Faqja e zyrtare e shoqatës bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, përmes një postimi në Facebook kanë bërë të ditur se i është nisur shtëpia e re familjes Ismajli nga komuna e Lipjanit.

“Përhajr nisja e shtëpisë 😊!
Naser Ismajlit nga komuna e Lipjanit po i niset shtëpia e re”, ka shkruar ndër të tjerash Shoqata, përcjell Ulpianapress.

Në fund, ata kanë falënderuar donatorët për ndihmat që i ofrojnë përmes shoqatës “Jetimat e Ballkanit”./Ulpianapress/

COMMENTS