Jeton larg familjes, Roberti emocionohet kur flet për Renee

Jeton larg familjes, Roberti emocionohet kur flet për Renee

Hardinaj Romantik, ja çfarë dhurate i bëri Anitës për 14 shkurt (Foto)

Robert Berisha emocionohet teksa flet për familjen e tij.

Robert Berisha vjen nga ‘Dance with me’ për një intervistë ekskluzive me Meritonin në SevenBizz.

Teksa ai ka treguar për eksperiencën e tij dhe jetesën në Tiranë, gjëja që po e mërzit më së shumti është mungesa e Renee dhe famlijes së tij.

Dëgjoni fjalët emocionuese të Robertit teksa flet për ta:

COMMENTS