Kafshë të egra në aksion, nga National Geographic (FOTO)

Kafshë të egra në aksion, nga National Geographic (FOTO)

“Mos më prek!” Tifozët sulmojnë gazetaren “live”…(Video)

Një çast aksioni që zgjat vetëm pak sekonda, i përjetësuar në foto nga fotografët e National Geographic.

Luanë, shqiponja, peshq e arinj, një galeri mahnitëse nga bota e egër e planetit tokë./tch

Një shqiponjë e rritur dhe një e vogël vërsulen për të kapur peshk.
Shqiponja bishtbardhë përpiqet të hakmerret kundër dheplrës që i vodhi peshkun. Dhelpra shpëtoi dhe as peshkun nuk e la pas. Hokkaido, Japoni
Delfinët ndjekin sardelet, pulëbardhat “ganet” ndjekin delfinët dhe hidhen pingul për të kapur pjesën e tyre të sardeleve.
Këta dy arinj polarë në Kanada janë duke migruar drejt veriut, por rrugës ndalojnë herë pas here për të bërë pak mundje.

Sulmi i luaneshës që nga bari ku ishte fshehur drejt derrit të egër ka zgjatur vetëm një sekondë, e cila është fiksuar në këtë foto.

COMMENTS