Kamera GoPro i mbijeton llavës (video)

Kamera GoPro i mbijeton llavës (video)

Facebook fillon testin e pagesave (Foto)

Kamerat GoPro kanë reputacion të shkëlqyeshëm kur bëhet fjalë për qëndrueshmërinë dhe rezistencë, ndërsa mund të përdoret edhe në situata ekstreme.

GoPro tash mund të jetë rezistuese edhe ndaj llavës, gjë të cilën mund ta shihni edhe në video.

Duket se edhe pavarësisht asaj se është djegur, kamera GoPro vazhdon të funksionojë, ndërsa kartela SD ka mbetur e paprekur.

COMMENTS