KB Lipjani shkatërron Borean

KB Lipjani shkatërron Borean

U mbajt mbledhja e parë e Komitetit për Komunitete, Boban Jovanoviç u zgjodh kryesues i këtij Komiteti

KB Lipjani e ka fituar derbin a javës në Superligën e Kosovës në basketboll, duke e mposhtur në ‘Better Life’ rivalin e “moçëm”, KB Borean, me rezultat 125:57.

Lipjanasit me angazhim dhe mbështetje të madhe nga publiku shkatërruan KB Borean.

Çereku i parë u takoi nikoqirëve, të cilin e fituan me rezultat 29:10.

Lipjanasit në çerekun e dytë, ishin më të organizuar në mbrojtje, duke arritur ta fitojnë me rezultat 26:14, dhe në pushim shkuan me rezultat 55:24 në të mirë të nikoqirëve.

KB Lipjani dhe në çerekun e tretë ishte i jashtëzakonshme, duke e fituar me rezultat të thellë 22-15.

Çereku i katërti takoi ne tërësi KB Lipjanii i cili tentonte të ruante epërsinë, për të shënuar një fitore shumë të rëndësishme. 39:18 në të mirë të lipjanasve përfundoi ky çerek.

COMMENTS