Kërkesa e Haradinajt për tryezë paqësore me Serbinë tërheq vëmendjen e gazetës më të madhe amerikane

Kërkesa e Haradinajt për tryezë paqësore me Serbinë tërheq vëmendjen e gazetës më të madhe amerikane

Tensione mes dy Koreve: Plumba në kufi, ngrihet alarmi në gjithë rajonin

Gjatë ditës së sotme kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj propozoi që të krijohej një tryezë e përbashkët mes Kosovës dhe Serbisë për të normalizuar marrëdhëniet. 

Këtë kërkesë ua dërgoj të gjitha shteteve të Quintit, transmeton Indeksonline. 

Kjo nismë e Haradinajt ka tërhequr vëmendjen e gazetës më të madhe amerikane ‘Neë York Times’. 

Ata i kanë kushtuar një artikull të veçantë kësaj kërkese, duke raportuar rreth saj. 

Në artikullin e tyre gazeta e madhe theksoi deklaratën e Haradinajt se SHBA-të dhe BE duhet të jenë garantues për rezultatin e konferencës.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)