Kështu duket Materniteti në Lipjan pas renovimit (Foto)

Kështu duket Materniteti në Lipjan pas renovimit (Foto)

Drejotresha Limani-Hajnuni i ka tri fjalë për kryeministrin Haradinaj

“Objekti i Maternitetit/Gjinekologjisë në Lipjan tani më ka një pamje tjetër, kjo pas një investimi që ka bërë Komuna e Lipjanit duke bërë renovimin e objektit.

Këto investime të cilat përveç që ofrojnë trajtim të dinjitetshëm për çdo grua dhe nënë, tanimë dukshëm janë përmirësuar kushtet e punës për stafin shëndetësor, të cilët për vite të tëra kanë punuar në kushte jo të mira.

Kryetari Imri Ahmeti po ashtu po vazhdon ta ketë në prioritet sektorin e shëndetësisë”, shkruan në faqen zyrtare të komunës së Lipjanit.


COMMENTS