Kështu e mbron pastori gjerman pronarin e tij

Kështu e mbron pastori gjerman pronarin e tij

BALENA 25 TONËSHE SHPËTON ZHYTËSIT NGA PESHKAQENI 5 METRA, I “STREHON” PRAPA BISHTIT (VIDEO)

Qentë janë kafshë të pabesueshme. Ata janë me të vërtetë miqtë më të mirë të njerëzve, miqësi kjo që është kultivuar përgjatë shekujve.
Raca të ndryshme të qenve kanë aftësi të ndryshme, dhe kjo ka bërë që shumë prej tyre të përdoren për punë të ndryshme.

Një nga racat më inteligjente të qenve janë pastorët gjermanë. Ata përdoren nga forcat policore nëpër gjithë botën për shkak të fuqisë, inteligjencës dhe ndëgjueshmërisë së tyre, transmeton Express.

Një video e publikuar në Facebook tregon më së miri se sa inteligjent është një pastor gjerman. Shikojeni videon:

COMMENTS