Kështu hiqet pjesa e thyer e çelësit në makinë [Video]

Ariu thyen shtëpizën e gjuetarëve, largohet me dy pushkë!? (Foto)

Nëse ndonjëherë iu është thyer çelësi gjatë procesit të ndezjës së makinës apo edhe mund t’iu ndodh në të ardhmen, kjo video është me vlerë për tu shikuar.


Ajo çfarë duhet të përdorni është një pincetë, sodë bikarboni dhe një ngjitës (lepak) special.

Për më shumë shikoni videon. /IndeksOnline/

COMMENTS