Kështu u votuan kandidatët e PDK-së në Lipjan

Kështu u votuan kandidatët e PDK-së në Lipjan

Banorët e dy Rubovcave dhe Kojskës, kërkojnë ndërrimin e emrit të shkollës nga “Drita” në “Januz Emin Bajçinca” (DOKUMENT)

Pas rezultateve preliminare për subjekte politike tani ka filluar të numërohen edhe votat mes kandidatëve brenda subjekteve politike.

Bazuar në këto rezultatet deri tani , Fitim Selimi është më i votuari me afërsisht 2700 vota. Pas tij menjëherë është i radhitur Ramë Buja me mbi 1900 vota, Egzona Bytyqi me mbi 1900 vota kurse Selvije Halimi e përmbyll katërshen me 1875 vota.

Këro janë vota vetëm nga Lipjani dhe nuk janë përfundimtare./Ulpianapress/

COMMENTS