Këta janë kandidatët e mundshëm të LDK-së nga Lipjani për zgjedhjet e 14 Shkurtit?

Këta janë kandidatët e mundshëm të LDK-së nga Lipjani për zgjedhjet e 14 Shkurtit?

Fitim Selimi shpalos programin qeverisës në Rufc

Pas shpalljes së zgjedhjeve nga U.D e Presidentit, Vjosa Osmani, subjektet politike janë mobilizuar që të bëjnë përgatitjet dhe të zgjedhin kandidatët të cilët do të garojnë në këto zgjedhje.

Edhe në LDK-në e Lipjanit kanë filluar takimet me anëtarësinë e sajë.

Burimë të Ulpianapress bëjnë të ditur se ky subject në Lipjan është duke punuar intenzivisht për këto zgjedhje dhe zgjedhjen e kandidatëve që do të garojnë për deputet.

Sipas informative që posedon Ulpianapress (Ende të pa konfirmuara zyrtarisht) garës për deputet nga dega e LDK-së në Lipjan do ti hyjnë: Vlora Limani-Hajnuni, Ilir Tasholli dhe Shkelzen Hajdini.

Pritet që LDK së shpejti të dal me një komunikatë zyrtare dhe të konfirmojë listën e kandidatëve nga ky subjekt për komunën e Lipjanit.

COMMENTS