Këto janë të pasmet më të bukura në botën e internetit

Këto janë të pasmet më të bukura në botën e internetit

Adoleshentja ‘fut në kurth’ praktikantin për t’u lidhur me të

Beteja për të pasmet më të bukura është jashtëzakonisht e madhe dhe konkurenca është shumë e fortë.
Jennifer Selter ka 12 milionë ndjekës në Instagram, të cilët i mban fort pas vetes duke treguar trupin e saj fantastik.

Ajo që në SHBA quhet “Mbretëresha e fitness-it” poston shpesh foto nga seancat e saj stërvitore dhe jo vetëm, duke fituar edhe nofkën tjetër: të pasmet më të bukura në internet.

       

COMMENTS