Kjo këngë do t’ju mallëngjejë

Kjo këngë do t’ju mallëngjejë

Gresa Behluli me veshje provokuese në eventin për 28 nëntor

Një baladë me plot emocione është publikuar më 10 prill, e që është drithëruese në përmbajtje dhe realizim

Fundi i dimrit dhe fillimi i pranverës është gjithmonë një kohë kur baladat vërshojnë tregun, jo vetëm në vendin tonë por edhe në atë ndërkombëtarë.

Por, Bekon duket se ka goditur me baladën e tij të fundit “Katile”.

Balada e tij “Katile” është një këngë me plot vargje drithëruese që i kushtohet një dashurie të humbur.

Pavarësisht krenarisë së autorit, ai duket i mërzitur nga largimi i dashurisë së tij.

Ndryshe Bekon, shquhet për zërin e tij dhe mënyrën e veçantë se si i këndon këngët e tij.

“Katile” është një këngë e tillë, e cila përcillet me një këndim emocional të Bekon.

Edhe muzika e kësaj kënge është e kombinuar me një R&B moderne e përzier me muzikë orientale.

Kënga ka edhe një videoklip interesant që është realizuar nga MIA Films.

Ndërkohë, kënga “Katile” është prodhuar nga MIA Production. /GazetaExpress/

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)