Kjo nënë e re përfundon në koma gjatë lindjes, por me të ndëgjuar të qarat e fëmijës ajo zgjohet

Hoteli i pazakonshëm në formë të zorrës së trashë po habit të gjithë

Rëndësia e kontaktit fizik midis nënës dhe të porsalindurit të saj është dokumentuar mirë: kontaktet e lëkurës në lëkurë janë të dobishme për të dyja. Siç kemi raportuar kohët e fundit, kjo nënë përfundoi në koma shumë shpejt pas lindjes së vajzës së saj të vogël. Stafi i spitalit vendosi ta vendoste foshnjën e porsalindur në gjoksin e nënës dhe kur ajo filloi të qante nënën u zgjua. Bërja e fëmijës së saj dhe afërsia e tyre i dhanë asaj forcë për t’u zgjuar, transmeton lajmi.net.

Pamja më poshtë është përhapur në mënyrë të kuptueshme si zjarri, dhe në të gjitha skajet e globit. Ajo tregon një nënë të re me fëmijën e saj – duke hedhur vetëm pranë saj në një krevat shumë të veçantë. Unë menjëherë u dashurova me këtë ide kur e pashë atë. Dhomat e maternitetit zakonisht kanë shtretër të vegjël për të sapolindurit, të cilat kurrë nuk qëndrojnë larg nga nëna. Por kjo është shumë më e përsosur!Pamja doli nga një çift australian që e postoi në faqen e tyre në Facebook BellyBelly – Shtatzënia, Lindja dhe Parenting dhe reagimi ka ardhur që të derdhet. Imazhi ka mbledhur afër 200,000 pëlqime dhe mbi 100,000 shperndarje.

Si ndiheni për krevatin? Unë mendoj se është ndoshta një nga idetë më inteligjente dhe më fantastike që kam parë për një kohë. Nënat dhe të sapolindurit e tyre duhet të ndajnë së bashku momentet e tyre momentale të rëndësishme së bashku, në afërsinë më të afërt të mundshme, siç lejon kjo shtrat. Ndani dhe përhap këtë ide të madhe nëse jeni dakord!

COMMENTS