Knauf & Dekor-Lipjan adresa e një shtëpie ëndrrash (Foto)

knauf-dekor-lipjan-1

”Knauf & Dekor -Lipjan” është kompania lider në punimet me Knauf,Fasada te jashtëme të mbrendëshme, Glet,Ngjyrosje,Qeramik.

Vizioni i ‘’Knauf & Dekor -Lipjan’’:

Kompania ’ ‘Knauf & Dekor –Lipjan’’ është më konkurruese në Kosovë …Sepse detajet bëjnë diferencën.

Jemi një kompani që karakterizohemi nga këto parime kryesore:

1-Korrektësia në realizimin e punës dhe ofrimin e shërbimeve
2-Përgjegjshmëria për të arritur rezultate të sukseshme në afatet e përcaktuara

Jemi një kompani gjithmonë e në rritje .

Në mënyrë të vazhdueshme ne prezantojmë ide të reja në fushën ku ne operojmë.

Mësojmë dhe bashkëpunojmë.

Jemi një kompani ku dëshira për të mësuar cdo gjë të re dhe për të vënë në jetë cdo risi në fushën e ndërtimit është gjithmonë e pranishme.Fryma e bashkëpunimit është e pranishme kudo në kompaninë tonë si brenda stafit ashtu dhe në raport me klientët.

Vlerësojme kapitalin intelektual.

Parimi për të patur pranë vetes njerëz të aftë dhe të ndershëm e ka bërë këtë kompani dhe më të fortë dhe të sukseshme.

Saktësi dhe Cilësi.

Këto dy pika janë kyce për mbarëvajtjen e kompanisë tonë. Mundohemi që në cdo kohë, në cdo procedurë në fushën ku ne operojmë të jetë e saktë dhe sa më cilësore në mënyrë që klientët të ngelen të kënaqur .Kjo është më se e dukshme duke filluar nga motoja jonë ‘ Detajet bejne diferencën’ .Vetëm nëpërmjet një pune të palodhshme dhe të bukur kemi arritur të fitojmë besimin në tregun e ndërtimit.

Estetikë dhe Funksionalitet.

Për ne projektimi dhe punimi nuk janë thjesht vija të hedhura në letër apo knauf i hedhur në hapësira të lira. Cdo gjë e ka një domethënie dhe një vlerë dhe kjo vlerë rritet akoma më shumë kur arrin të vendosesh balancin midis të bukurës dhe funksionales.Kur ky balanc bëhet realitet është një arritje e madhe për ne dhe për atë që ne perfaqësojmë.Vijmë pranë klientit me ide racionale por njëkohësisht moderne, pelqejme klasiken dhe e pastrojme nga shtremberimet e panevojshme dhe mbi te gjitha realizojme ate qe eshte e perceptueshme dhe shume prane ndjesive njerezore.

Çfarë ofron ‘’Knauf & Dekor-Lipjan’’

Aktiviteti i kompanisë ‘’Knauf & Dekor-Lipjan’’ fokusohet kryesisht tek ndërtimet.
Knauf
Fasada te jashtëme të mbrendëshme
Glet
Ngjyrosje
Qeramik.

Për një shtëpi ëndrrash e keni adresën… Knauf & Dekor-Lipjan
telefono n
ë: +377 44 645 309 (Viber) , me pronar: Izet Osmani. 

Fotografit që  kemi vendosur më poshtë janë vetëm disa punime të punuara nga kompania ‘’Knauf & Dekor-Lipjan’’

a1

a7\

a3

a5

a8

a412661990_1682415858640952_3548946710677232633_n13254223_1716869931862211_466177340689119958_n13165933_1716870398528831_1876125292714101024_n13244721_1716870911862113_3369409725723960016_n13244818_1716870805195457_4784002320276866479_n12650977_1682940278588510_4974982852963439296_n13230297_1716870668528804_2712212623023755743_n12800185_1690346871181184_7093789913375992705_n12805699_1690346807847857_6095163318847513550_n13165955_1716870508528820_7017301701561911785_n13254223_1716869931862211_466177340689119958_n13062404_1710112939204577_2052398901166768190_n12805699_1690346807847857_6095163318847513550_n12745900_1688619581353913_3732961318624418473_n12717307_1685254198357118_6611829157484436770_n

Të ngjashme

By