Kolumbi: Vazhdon tradita e marrëdhënieve seksuale me gomarin (VIDEO)

Kolumbi: Vazhdon tradita e marrëdhënieve seksuale me gomarin (VIDEO)

Veshja e duhur për femra me gjoks të vogël

Në veri të Kolumbisë po sillen fjalë bizare se të rinjët duan të bëjnë seks me gomarë dhe ajo atje është pjesë e “rritjes”

Zyrtarët kanë vendosur të verifikojnë këto zëra, dhe me atë që kanë mësuar e parë, kanë përfunduar te terapeuti, transmeton lajmi.net

Dokumentari i shkurtër, në të cilin të rinjët që veç sa kanë hyrë në pubertet i përshkruajnë aventurat e tyre seksuale me gomarë, ndërsa vendësit mendojnë që gjithçka është normale.

Shikojeni dokumentarin e shkurtër:

COMMENTS