Komisioni Europian i jep Kryetarit Imri Ahmeti çmimin Kryetari më Miqësor

Komisioni Europian i jep Kryetarit Imri Ahmeti çmimin Kryetari më Miqësor

Mobileria ‘’Walker’’ kërkon dy punëtore

Çmimi Kryetari më Miqësor sot në Bruksel në Parlamentin Europian i është dorëzuar Kryetarit Imri Ahmeti nga kordinatorja Marta Gorica Fidalko nga Drejtoria Gjenerale për marëdhënie të mira fqinjësore pranë Komisionit Europian.

Në shenjë mirënjohje për punën dhe angazhimin në mbështetje të komuniteteve pa dallim. Me këtë rast Kryetari Ahmeti falenderoi Komisionin Europian, duke u zotuar për vazhdimin me vullnet dhe detyrim për mbështjetje dhe angazhim në mbështetje të projekteve që kanë të bëjnë me mirëqenien e qytetarëve e në veqanti të komuniteteve në Lipjan.

Ndryshe, konkurentë të kësaj gare për të marrë marrë çmimin si më “Miqësori”, ishin shtatë kryetarë të shteteve të rajonit.

COMMENTS