Komuna e Lipjanit e përkushtuar për të gjitha komunitetet

Komuna e Lipjanit e përkushtuar për të gjitha komunitetet

Minatori, strehë e talentëve lipjanas

Nënkryetari për komunitete i Komunës së Lipjanit Lulzim Qerimi, ka vizituar familjet përfituese nga projekti – programi i Rindërtimit, të Implementuar nga Oragnizata VORAE e bashkëfinancuar nga Komuna e Lipjanit.

Nënkryetari Qerimi gjatë kësaj vizite ka potencuar se Komuna e Lipjanit në bashkëpunim me Organizaten VORAER ka përkrahur 15 familje të lokaliteteve të ndryshme të komunës dhe ka bërë të ditur se së shpejti do të ketë edhe një aneks shtesë nga ky program ku pritet të nënshkruhet prap një marrëveshje bashkëpunimi mes Komunës së Lipjanit dhe Organizatës VORAE për mbështetjen edhe të një numri të familjeve tjera në fushën e rindërtimit.Image may contain: 3 people, people standing and beardImage may contain: 2 people, people standing and indoor

COMMENTS