Komuna e Lipjanit i bënë thirrjet të gjitha klubeve sportive për subvencionim

Komuna e Lipjanit i bënë thirrjet të gjitha klubeve sportive për subvencionim

Vjet nuk u zbukurua, ja sa shpenzoj Komuna e Lipjanit këtë vit për dekorimin e qytetit

Komuna e Lipjanit nëprjet faqes së saj zyrtare bënë me dije se të gjitha klubet sportive që janë aktive dhe i zhvillojnë aktivitetet në Komunën e Lipjanit mund të aplikojnë për projektet e tyre, njofton Ulpianapress.

Postimi i plotë i Komunës së Lipjanit:

”Thirrje publike për aplikim
Ftohen të gjitha klubet sportive që janë aktive dhe të cilat i zhvillojnë aktivitetet në Komunën e Lipjanit, se mund të aplikojnë me projektet e tyre për ndarje të subvencioneve nga Komuna për vitin 2018.
Për më shumë informata klikoni më poshtë”.

LINKU i të dhënave: https://kk.rks-gov.net/lipjan/wp-content/uploads/sites/20/2018/03/16290-1.pdf

COMMENTS