Komuna e Lipjanit ka bërë pastrimin me dezinfektues të gjitha rrugëve dhe rrugicave në fshatin Janjevë.

Komuna e Lipjanit ka bërë pastrimin me dezinfektues të gjitha rrugëve dhe rrugicave në fshatin Janjevë.

SIMBOLET E KOSOVËS NË BE – SERBIA QON NOTË PROTESTE, KËRKON HEQJEN E TYRE NGA DOKUMENTET

Komuna Lipjanit me të gjitha kapacitetet po mundohet të bëjë preventiven sa më të mirë për të gjithë qytetarët, së bashku do të kalojmë këtë situatë.

Komuna e Lipjanit falënderon edhe kompaninë pastrimi, organet e rendit, Policin e Kosovës, për gatishmërinë e treguar në menagjimin e situatës së krijuar pas rastit të parë të paraqitur me Cornavirus në Lipjan.

COMMENTS