Komuna e Lipjanit konfirmon rastin e të prekurit me koronavius, si dhe apelon te qytetarët të mos krijojnë panik

Komuna e Lipjanit konfirmon rastin e të prekurit me koronavius, si dhe apelon te qytetarët të mos krijojnë panik

Kryetari Ahmeti punon edhe të shtuneve (Foto)

Komuna e Lipjanit ka pranuar lajmin se tashmë është shënuar rasti i parë i infektuar me coronavirus COVID-19 në Lipjan gjegjësisht në fshatin Janjevë.

Komuna e Lipjanit apelon tek të gjithë qytetarët që mos të krijojnë panik dhe të përcjellin masat preventive që ka marr Institutit Kombëtar i Shëndetësisë Publike.

Komuna e Lipjanit së bashku me stafin e QKMF-së në Lipjan po përcjell vazhdimisht situatën e krijuar, dhe se çdo gjë është nën kontroll.

Komuna e Lipjanit po vazhdon të angazhohet që të gjithë së bashku ta mëngojmë këtë situatë

Instituti ka apeluar të gjithë qytetarët e ardhur në këtë aeroplan të lajmërohen në numrin 038 200 80 800 në qendrën e thirrjeve në IKSHPK.

Panik JO Kujdes PO

COMMENTS