Komuna e Lipjanit mbështet 55 fermerë 220 komplete të koshereve

Komuna e Lipjanit mbështet 55 fermerë 220 komplete të koshereve

Serbët e Gushtericës së Eperme bllokojnë rrugën për Akllap të Lipjanit (Foto)

Sot në Komunën e Lipjanit janë mbështetur 55 bletarë të cilët kanë përfituar 220 komplete me koshere.

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka uruar të gjithë përfituesit duke thënë se do të vazhdojmë të punojmë së bashku që sektorin e bujqësisë ta zhvillojmë sa më shumë në komunën. Komuna e Lipjanit ka potencial të mjaftueshëm që sektori i bletarisë të zhvillohet edhe më tutje, dhe në këtë mënyrë të ngrisim cilësinë edhe më shumë në treg.

Përfituesit e këtyre koshereve u ndan të kënaqur dhe falenderuan Komunën e Lipjanit dhe Kryetarin Ahmeti për këtë mbështetje.

COMMENTS