Komuna e Lipjanit: Po mbajmë nën monitorim rrugët

Komuna e Lipjanit: Po mbajmë nën monitorim rrugët

Kryetari Ahmeti ka vizituar punimet ne ndërtimin e fushave të hapura sportive

Komuna e Lipjanit nëpërmjet një shënimi në faqen e saj zyrtare, ka thënë se Drejtori i Shërbimeve Publike, Rasim Hasani bashkë me kompanitë e kontraktuara për hapjen e rrugëve nga bora po qëndrojnë në teren vazhdimisht.

Këtë informacion komuna e ka shoqëruar me disa të postuar në rrjetin social “Facebook”, njofton Ulpianapress.

‘’Drejtori i Shërbimeve Publike, Rasim Hasani bashkë me kompanitë e kontraktuara për hapjen e rrugëve nga bora po qëndrojnë në teren vazhdimisht.
Komuna e Lipjanit njofton të gjithë qytetarët se rrugët kryesore janë të pastruara nga bora dhe janë të kalueshme, mirëpo ju njoftojmë se për shkak të erërave të forta mund të ketë ndonjë pjesë pengesa të vogla në qarkullim, dhe energji elektrike për të cilën apelojmë për kujdes të shtuar’’./Ulpianapress

COMMENTS