Komuna e Lipjanit po pastron rrugët (Video)

Komuna e Lipjanit po pastron rrugët (Video)

Halimi: PDK është garancë për zhvillimin e vendit

Ekipet për mirëmbajtjen dimërore të rrugëve të Komunës së Lipjanit kanë vendosur në dispozicion gjithë makinerinë e nevojshme për pastrimin e rrugëve dhe për shpërndarjen e kripës mekanike për të siguruar kushte optimale për qarkullimin e njerëzve dhe automjeteve./Ulpianapress/

COMMENTS