Komuna e Lipjanit me program të pasur kulturor në shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Komuna e Lipjanit me program të pasur kulturor në shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Apeli i qeverisë polake: ‘Bëni fëmijë, si lepujt’

Ky program nis nga data 10 shkurt, në Sallën e Sporteve “Better Life”, në ora 16:00, ku do të fillojë turneu në futboll të vogël.Më pas programi vazhdon me konferen për të rinjët e Komunës së LIpjanit, e cila do të mbahet në biblotekën e qytetit me datë 15 shkurt. Me datë 17 shkurt do të ketë edhe seanca solemne për nderë të 10 vjetorit të pavarësisë, homazhe tek shtatorja e Adem Jasharit në sheshin e Lipjanit, i cili mbanë po të njejtin emër si dhe në Kleckë do të bëhen homazhe tek kompleksi memorial.Do te ketë edhe program festiv me këngë e valle si dhe finalja e futbolllit në sallën e sporteve ‘’Better Life’’ në Lipjan.

Më 17 shkurt festohet 10 vjetori i shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës. Kësisoj për nderë të kësaj dite, Komuna e Lipjanit organizon për dhjetë ditë radhazi një program të larmishëm kulturor.
Ky program nis nga data 10 shkurt, me një turnir që do të mbahet në Sallën e Sporteve ‘’Beter Liffe’’ nëLipjan, duke filluar nga ora 16:00, shkruan Ulpianapress.

Ndërkaq në date 15 shkurt programi vazhdon me konferenc për të rinjët e Komunës së LIpjanit e cila do të mbahet në biblotekën e qytetit .

Ndërsa 17 shkurti, duke filluar nga ora 10:00 do të ketë edhe Seanca solemne për nderë të 10 vjetorit të pavarësisë, homazhe tek shtatorja e Adem Jasharin në sheshin e Lipjanit i cili mbanë po të njejtin emër si dhe në Kleckë do të bëhen homazhe tek kompleksi memorial. Program festiv me këngë e valle si dhe finalja e futbolllit në sallën e sporteve ‘’Better Life’’ në Lipjan./Ulpianapress/Fotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja Zyrtare

COMMENTS