Komuna e Lipjanit shënon Ditën Ndërkombëtare të Përsonave me Aftësi të Kufizuara

Komuna e Lipjanit shënon Ditën Ndërkombëtare të Përsonave me Aftësi të Kufizuara

RDK e Lipjanit mbajti mbledhje të rregullt me anëtarët e kryesisë

Nënkryetari i Komunës së Lipjanit Fauz Xhemajli, dje në sallën e kuvendit të Komunës së Lipjanit, me rastin e tre dhjetorit Ditës Ndërkombëtare të Përsonave me Aftësi të Kufizuara, ka marrë pjesë në aktivitetin e shënuar me qëllim të promovimit të të kuptuarit të çështjeve mbi aftësinë e kufizuar dhe të mobilizimit në përkrahjen për dinjitet, të drejta dhe mirëqenie me këta persona.

Përfaqësuesit e organizatës së Përsonave me Aftësi të Kufizuara në Komunën e Lipjanit, kanë shprehur kërkesat dhe nevojen tyre për mundësinë e bashkëpunimit dhe mënyrën e përfshirjes së tyre në institucione.

Ndërsa, nënkryetari Xhemajli, duke e përshëndetur këto aktivitete ka theksuar se Komuna e Lipjanit vazhdimisht do të ketë një kujdesje të veçantë për këtë kategori ndjeshme të shoqërisë dhe se në të ardhmen do të ketë përkrahje edhe më të madhe institucionale, shkruan në faqen zytare të Komunës.Image may contain: 7 people, people sitting and indoor

COMMENTS