Komuna e Lipjanit shënon progres, tejkalon planifikimin e të hyrave për vitin 2018-të

Komuna e Lipjanit shënon progres, tejkalon planifikimin e të hyrave për vitin 2018-të

Rrugët në qytetin e Lipjanit kanë marr pamje tjetër, me vendosjen shenjave ndriçuese dhe atyre sinjalizuese

Niveli i arkëtimit të të hyrave në Komunën e Lipjanit për vitin 2018 është 20.68 % më i lartë se në vitin 2017, dhe kjo u bë e dituar nga vetë kryetari i Lipjanit Imri Ahmeti.

Në statusin e kryetarit Ahmeti thuhet se Komuna e Lipjanit gjatë vitit 2018 të plnifikuara i kishte 1,936,600 euro,  kurse të realizuara 2,036,328.95 euro, ku vërehet rritje  prej 99,728.95 euro ose 5.15 përqind, transmeton Ulpianapress.

Tutje në në postimi e kryetarit thuhet se në krahasim me vitin 2017 është një rritje prej 349,009.49 euro ose 20.68 përqind, dhe të gjitha këto mjete do të destinohen për projekte të reja në të mirë të qytatarëve./Ulpianapress

Postimi i plotë i kryetarit Ahmeti:

COMMENTS