Komuna e Lipjanit sot ka pranuar donacion 200 pako ushqimore dhe miell nga “Qatar Charity”

Komuna e Lipjanit sot ka pranuar donacion 200 pako ushqimore dhe miell nga “Qatar Charity”

Lajm “bombë”, a po e merr drejtimin e Ulpianës, Jeton Gashi?

Komuna e Lipjanit sot ka pranuar donacion 200 pako ushqimore dhe miell nga “Qatar Charity” për tu dal në ndihmë përsonave që kanë nevoj në teritorrin e Komunës së Lipjanit.

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti në emër të të gjitha insitucioneve ka falënderuar “Qatar Charity” për donacionin e dhënë për Komunën e Lipjanit.

Komuna e Lipjanit vazhdimisht po bënë shpërndrjen e ndihmave për të gjithë përsonave që kanë nevoj.

COMMENTS