Kosova në fazën e grupeve me tre shtete që nuk e kanë njohur pavarësinë tonë

Kosova në fazën e grupeve me tre shtete që nuk e kanë njohur pavarësinë tonë

Tri xhudiste kosovare po shkëlqejnë në Grand Prix që po mbahet në Turqi

Pas kualifikimit për në Elite Round, kombëtarja U17 e Kosovës ka mësuar kundërshtarët e rradhës.Por një fakt interesant është se do të jetë në grup me tre shtete që nuk e kanë njohur pavarësinë tonë.

Fjala është për Spanjën, Greqinë dhe Ukrainën.

me këto trija, Kosova do të ndeshet në muajin Tetor të vitit të ardhshëm në Holandë, pasi kjo e fundit ka marrë përsipër organizimin.

/GazetaBlic/

COMMENTS