Kosovarëve pritet t’u njihen patent shoferët edhe në Gjermani

Kosovarëve pritet t’u njihen patent shoferët edhe në Gjermani

A ËSHTË NË PRAG LUFTA E TRETË BOTËRORE?

Në Prishtinë ka mbërritur delegacioni gjerman i cili do të bëjë vizibilitetin.

Ata do të vizitojnë Ministrinë e Punëve të Brendshme, të Infrastrukturës dhe Agjencinë e Regjistrit Civil si dhe do të inspektojnë edhe autoshkollat në mënyrë që të vendoset më tutje që bashkatdhetarëve që jetojnë në Gjermani t’u njihet patent shoferi i Kosovës.

Një premtim i tillë ishte dhënë edhe nga ministri gjerman, ndërsa mbetet të shihen rezultatet pas takimeve dypalëshe.

COMMENTS