Kosovarja Fatime Gashi shpallet Miss Manchesteri për 2018’ën

Kosovarja Fatime Gashi shpallet Miss Manchesteri për 2018’ën

Një nënë seksi si Kim Kardashian (FOTO)

Fatime Gashi me prejardhje nga Kosova ka arritur të rrëmbejë kurorën e më të bukurës në Manchester. Bukuroshja bashkë me familje kishte migruar në Manchester kur ishte vetëm 2 vjeçare.
Fatimja është studente e mjekësisë në Universitetin e Salfordit dhe në Britani përderisa do të mbajë edhe kurorën e më të bukurës gjatë tërë vitit 2018.

Fatmija po bën krenarë të gjithë shqiptarët, më poshtë shikoni disa nga fotografitë e saj.

COMMENTS