Kreshnik Bahtiri sportisti më i mirë i vitit 2019

Kreshnik Bahtiri sportisti më i mirë i vitit 2019

Vetëvendosje e Lipjanit e jep lajmin: Jemi të përgatitur për zgjedhje të brendshme

Në një ceremoni e organizuar nga Komuna e Lipjanit sot janë shpallur sportistët më të mirë të vitit me këtë rast Drejtori për Kulturë Rini dhe Sport, Bekim Shabani është shprehur i gatshëm për të bashkëpunuar me të gjitha klubet sportive për t’i dhënë akoma më shumë mundësi zhvillimit të sportit lipjanas

Përgjatë vitit 2019 janë bërë investime të shumta në infrastrukturën sportive, si: sallat e sporteve, fushat e hapura sportive, punimet në fazën përmbyllëse në Stadiumin e qytetit etj.

Ekipi më i mirë për vitin 2019, i cili nuk ka patur asnjë humbje Shpallët KV “Upiana” – Fermat.

10 Sportistët më të mirë:
Kreshnik Bahtiri,
Viona Lekaj,
Shqiperim Kelmendi,
Behxhet Ramdani,
Doruntina Osmani,
Florent Ejupi,
Romjesa Ferizi.
Medina Rexhepi,
Fazli Vitia,
Shkodran Retkoceri.

Kategoria trajneri më i mirë për vitin 2019.
Nuhi Bahtiri

Kategoria gazetari sportiv i vitit 2019,
Granit Duriqi

Kategorija punëtori sportiv më i mirë për vitin 2019,
Elmi Berbatovci

Kategoria referet me aktiv për vitin 2019,
Alban Zejnullahu.
Gentrit Zogaj,
Granit Bytyqi,

Kategoria për refertët të cilët kontribuan shumë në sportin e komunës së Lipjanit.
Naser Hoxha,
Bajram Shillova.

Shpresat 2019

Ylli Haziri,
Shkodran Uka,
Albin Uka,
Nderim Tafili,
Burhan Hyseni,
Driard Krasniqi,
Eris Hyseni,
Ariana Bajrami,
Blinera Sopa,
Doruntina Berisha,
Eriona Gashi,
Eliot Zogaj

COMMENTS