Kryetari Ahmeti: Besimi juaj është përgjegjësi për ne

Kryetari Ahmeti: Besimi juaj është përgjegjësi për ne

Kryetari dhe kryesia e rinisë së AKR-së së Lipjanit, kalojnë në PDK (Foto)

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, falënderon gjithë qytetarët e Komunës për daljen e dinjitetshme në zgjedhjet nacionale të 6 tetorit.

Ai gjithashtu falënderon qytetarët për sjellje të kulturuar gjatë fushatës elektorale dhe në ditën e zgjedhjeve.

Shwnimi i plotë i Ahmetit:

Të dashur qytetarë ju falënderojmë shumë për një proces të mirë zgjedhor, për sjellje korrekte dhe për përgjegjësinë e lartë që treguat gjatë fushatës dhe procesit zgjedhor në tërësi.
Me këtë rast unë ju falënderoj lartë për vlerësimin dhe konfirmimin e besimit tuaj ndaj punës tonë.
Ne mbetemi të përkushtuar për të vazhduar Me Punë, për Lipjanin.
Besimi juaj për ne është përgjegjësi.
Jemi falënderues dhe obligues të përhershëm ndaj vlerësimit tuaj’’./Ulpianapress/

COMMENTS