Kryetari Ahmeti ka vizituar Kampusin UBT

21751830_1639982559346883_7076879524793841341_n

Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti ka vizituar sot Kampusin e institucionit të Arsimit të Lartë UBT i cili gjendet në territorin e Komunës së Lipjanit, ku është takuar me Rektorin e këtij insitucioni Edmond Hajrizi.

Në këtë rast Kryetari Ahmeti gjatë vizitës së ambienteve të këtij kampusi është shprehur i impresionuar me investimet që janë bërë në këto hapësira ku studenteve ju është ofruar një ambient i kompletuar për ndjekur studimet.

Nga ana tjetër Rektori Edmond Hajrizi ka falenderuar Kryetari Imri Ahmeti për kooperimin dhe punën në drejtim të krijimit të kushteve të të bërit biznes.Fotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja ZyrtareFotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja ZyrtareFotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja ZyrtareFotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja Zyrtare

Të ngjashme

By