Kryetari Ahmeti me bashkëpunëtorët e tij bënë homazhe në Kompleksin Përkujtimor “Adem Jashari” në Prekaz

Kryetari Ahmeti me bashkëpunëtorët e tij bënë homazhe në Kompleksin Përkujtimor “Adem Jashari” në Prekaz

Nderohen dhe përkujtohen dëshmorët dhe martirët e Komunës së Lipjanit

Nderime tek varrezat e familjes Jashari në Prekaz në 21 vjetorin e “Epopesë së UCK-së, ka bërë edhe delegacioni nga Komuna e Lipjanit, ku Imri Ahmeti kryetar i kësaj komunale tha se nderimi që sot e bënë është më e pakta që mund të bëjnë karshi një sakrifice të madhe.

Ai u shpreh se sakrifica e familjes Jashari ishte frymëzim për të gjithë që të japin kontributin që gjeneratat e reja të jetojnë lirshëm.

Me rastin e “Epopesë së UÇK” dhe në nderim të Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe flijimit të familjes Jashari për lirinë të cilën e gëzojmë sot, së bashku me ekipin tim komunal bëmë homazhe dhe vizituam Bacen Rifat.
Sot ia bëjmë nderimin dhe i kujtojmë të gjithë sakrificen e tyre me admirim
“, ka shkruar kryetari Ahmeti./Ulpianapress

COMMENTS