Kryetari Ahmeti: Na ndihmoni të gjejmë Shqipdonin!

Kryetari Ahmeti: Na ndihmoni të gjejmë Shqipdonin!

Dënohet deputeti lipjanas me 2 vjet burg

Po kalon edhe kjo ditë e fati i të riut Shqipdon Aliu nga Gadimja akoma i paditur për familjen, shokët, qytetarë e Gadimës, të Lipjanit e gjithë Kosovës.

Prej 12 tetorit ndjejmë trazimin tonë, kërkojmë angazhim, masovizimin dhe dinamizimin e kërkimit të të riut Shqipdonit nga institucionet tona kompetente.

“Na duhet ndihma e të gjithëve jo vetëm institucioneve por angazhim i të gjithëve për të ardhur deri te e vërteta e fatit të Shqipdonit.
Ju shprehë ngushëllimet e sinqerta edhe për vdekjen e babait të Shqipdonit, ngushëllime gjithë familjës. Të shpresojmë me durim e angazhim mga të gjithë për lajmin e të vërtetën e fatit të Shqipdonit” thuhet po ashtu në thirrjen e Kryetarit Ahmeti.

COMMENTS