Kryetari Ahmeti nënshkruan dy marrëveshje në sferën e Arsimit

Kryetari Ahmeti nënshkruan dy marrëveshje në sferën e Arsimit

Zhduket një person nga Lipjani

Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti së bashku me Drejtorin e DKA-së Rasim Hasani, sot nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi në sferën e Arsimit.

Marrëveshja e parë është nënshkruar me Caritasin Zviceran dhe përfshinë investimet në edukimin parashkollor, kurse marrëveshja e dytë është nënshkruar me World Vision-in dhe përfshinë investimet në infrastrukturë të shkollës ShFMU “Shtjefën Gjeqovi” në Janjevë.

COMMENTS