Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshjen me vlerë prej 400.068 EUR nga MAPL dhe DEMOS

Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshjen me vlerë prej 400.068 EUR nga MAPL dhe DEMOS

Organizata YAHR kërkon të mos krijohet panik

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot u prit nga kryeministri në detyrë, Albin Kurti dhe ministrja e MAPL-së Emilija Redžepi nënshkruan një marrëveshje ndërmjet MAPL-së, Komunës së Lipjanit.

SWiss Intercooperation për Grantin e fituar të Performancës Komunale. Kjo marrëveshje mbështet financiarisht disa projekte në Lipjan.

Kryetari Imri Ahmeti shtoi se realizimi i këtyre projekteve është në interes të qytetarëve.

I pari i Lipjanit ka falënderuar në DEMOS-in për ndihmën e vazhdueshme që po e jep në projekte të fushave të ndryshme në Lipjan.

COMMENTS