Kryetari Ahmeti ngushëllon familjen Ejupi me rastin e vdekjes së profesorit

Kryetari Ahmeti ngushëllon familjen Ejupi me rastin e vdekjes së profesorit

Rrahje në Lipjan, dy të arrestuar e një tjetër në QKUK

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, ka shprehur ngushëllime me rastin e vdekjes së profesorit, Xhelal Ejupi.

“U prehsh në paqe profesor Xhelal Ejupi.
Ngushëllime familjes Ejupi, miqëve, kolegëve dhe gjithë qytetarëve të Gadimës, e të Lipjanit”, ka shkruar Ahmeti.

U preht në paqe profesori Xhelal Ejupi.Ngushëllime familjes Ejupi, miqëve, kolegëve dhe gjithë qytetarëve të Gadimës, e të Lipjanit.

Posted by Imri Ahmeti on Wednesday, 19 June 2019

COMMENTS