Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshja për ndërtimin e Objektit të ri të Komunës në Lipjan

Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshja për ndërtimin e Objektit të ri të Komunës në Lipjan

PDK e Lipjanit uron besimtarët mysliman për muajin e Ramazanit

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka nënshkruar marrëveshje me MAPL për bashkëfinancim të projektit “Ndërtimi i Objektit të ri të Komunës” në Lipjan.

Sipas marrëveshjes Komuna bashkë me Ministrinë e Pushtetit Lokal do të investojnë rreth 2.5 milion euro në ndërtimin e objektit të ri të Administrates komunale.

Me rastin e nënshkrimit të marrëveshjes Kryetari Ahmeti ka vlerësuar se do ti jap edhe një pamje të mirë Komunës së Lipjanit duke ofruar një standard të ri të ofrimit të kushteve dhe nevojave të administratës komunale dhe shërbimeve ndaj qytetarëve.

COMMENTS